Sök i bloggen

fredag, september 06, 2013

Hoods på ingång!

Som rubriken säger så är det hoods på ingång!

Under sommaren så har vi suttit och grubblat över att göra något slags plagg med vår logga på. Vi försökte med kepsar, t-shirts, mössor och hoods.. men vi hittade inget bra företag som kunde tillverka det vi ville. MEN, som en räddare i nöden lyckas vi få kontakt med några som heter SMPL Apparel, ett skid inspirerat företag som gör schysta kläder och ordnar bra events lite runt om i landet.

Vi diskuterade lite med grabbarna som har SMPL och kom fram till att vi kunde ordna en lösning. Glada blev vi verkligen och kan där med säga att vi kommer att ha en liten försäljning av hoodies i vinter!

Det kommer komma ett få antal hoods, så det är först till kvarn som gäller!

Vi kommer förmodligen att få tröjorna i slutet av september, så vi ska styra upp en photosession för att fota tröjorna och där efter kunna publicera bilderna så att ni kan se hur tröjorna ser ut!

Som sagt har tröjorna ett skid/snowboard inspirerat stuk och kommer därför vara väldigt långa, men samtidigt smala! Jag slänger in en lättförståeligt size guide i slutet av inlägget.


Jag kan i alla fall säga så mycket som att tröjorna kommer vara grå, dom kommer att ha en logga på ryggen (ca 35cm i diameter), det kommer vara ett tryck på bröstet som är ca 15cm stort och sen lite annat småpill!

Passa på att besök SMPL's hemsida för mer info om dom eller varför inte köpa en schyssta tischa?
www.smplapparel.com


Ja, det var väl allt för denna gång! Men håll ögonen öppna för fler inlägg nu när vinter säsongen börjar närma sig!

Ha de kung,
Rasmus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar